click to enable zoom
duke kërkuar...
Nuk u gjet asnjë kërkim
Shiko Rrugëzimin Satelit Hibrid Terrenin Pozicioni Im Pamje e plotë Pas Para
Advanced Search
Your search results

Rreth Meje

Si të punosh me një blerës të ri, një pronë luksi, apo një investitor të vjetër, Kris krenohet me shërbimin e tij të pakrahasueshëm në evidentimin dhe zgjidhjen në mënyrën më të mirë të problemeve, diçka thelbësore kjo për të drejtuar klientin nëpër sfidat që shfaq tregu momental i pasurive të paluajshme. Fokusi i tij është tju shërbejë klientëve me ndershmëri, integritet dhe liri veprimi si nje agjent i përgjegjshëm dhe i besueshëm i përkushtuar ndaj arritjeve të përsosura.

 

Detajet e Kontaktit

Contact Me

Pronat e mia

krahaso

Apartament 2+1 Prane Hotel Mondial OKAZION

$ 87.000
2
dhoma gjumi
1
tualete
110 m2
sipërfaqe
Qershor 14, 2018
krahaso
okazion

Shitet apartament 3+1 prane Pazarit te Ri

$ 1.250 /m2
3
dhoma gjumi
2
tualete
149 m2
sipërfaqe
Qershor 8, 2018
krahaso
Listim i ri

Hyrje me qera Kopeshti Botanik

$ 350 EUR/muaj
1
dhoma gjumi
1
tualete
65 m2
sipërfaqe
Maj 29, 2018
krahaso
Kontraktuar

Apartament me qera 1+1 tek Juridiku

$ 420 per month
1
dhoma gjumi
1
tualete
62 m2
sipërfaqe
Maj 21, 2018
krahaso

Vilë me qera

$ 900 në muaj
4
dhoma gjumi
4
tualete
445 m2
sipërfaqe
Mars 26, 2018
krahaso

Apartament 2 + 1 + 2b me qera

$ 305 në muaj
112 m2
sipërfaqe
Mars 26, 2018
krahaso

Apartament 2 + 1 + 2b me qera

$ 267 në muaj
108 m2
sipërfaqe
Mars 26, 2018
krahaso

Palma Villa

$ 1.800.000 për m2
1.648 m2
sipërfaqe
Mars 26, 2018
krahaso

Voskopoja Villa

$ 1.600 për m2
4
dhoma gjumi
2
tualete
245 m2
sipërfaqe
Mars 26, 2018
  • Reset Password

  • Kërkim i Avancuar

  • Change Your Currency

  • Advanced Search

  • Mortgage Calculator

Krahaso