click to enable zoom
duke kërkuar...
Nuk u gjet asnjë kërkim
Shiko Rrugëzimin Satelit Hibrid Terrenin Pozicioni Im Pamje e plotë Pas Para
Advanced Search

Properties listed in Dhërmi

Truall ne Dhermi per zhvillim (% dhe shitje)

110 euro/m2
alba-gerveni
Shtator 21, 2020

Shitet 1000m2 truall ne vije te pare ne Dher...

550 euro/m2
alba-gerveni
Shtator 21, 2020

Shitet 2300m2 truall ne Dhermi me 100 euro/m...

100 euro/m2
alba-gerveni
Shtator 21, 2020
krahaso
Shitet

Okazion: Shitet 900m2 truall ne Bregdet, ne ...

Plazhi 110 euro/m2
900 m2
sipërfaqe
Nëntor 16, 2019

Krahaso