Vlorë

Advanced Search

Properties listed in Vlorë

krahaso
Listim i ri

Okazion, shtepi private ne Vlore

80.000
2
dhoma gjumi
1
tualete
370 m2
sipërfaqe
alba-gerveni
Qershor 25, 2018

Truall ne Dhermi per zhvillim (% dhe shitje)

110 euro/m2
alba-gerveni
Shtator 21, 2020

Shitet 1000m2 truall ne vije te pare ne Dher...

550 euro/m2
alba-gerveni
Shtator 21, 2020

Shitet 2300m2 truall ne Dhermi me 100 euro/m...

100 euro/m2
alba-gerveni
Shtator 21, 2020

Shitet 2400m2 truall ne Bregdet, Qeparo Vlor...

130 euro/m2
alba-gerveni
Gusht 21, 2020

Shitet 5000m2 truall ne Bregdet, Jale Vlore ...

85 euro/m2
alba-gerveni
Qershor 3, 2020

Krahaso