klikoni për të mundësuar zmadhimin
po ngarkohet ...
Nuk gjetëm asnjë rezultat
Pamje Udhërrëfyesi Sateliti Hibride Terren Vendndodhja ime Ekran i plotë E para Tjetra
kërkim i avancuar
Rezultatet e kërkimit tuaj

Rreth meje

Unë jam një agjente shumë e motivuar, e vendosur dhe e dhënë pas proçesit të çdo transaksioni, shitje apo qira, nga fillimi në fund. Për më tepër, unë mundohem të bëj gjithçka që është e mundur për t’u siguruar që klientët e mi të gjejnë pikërisht atë që kërkojnë. Unë e dua atë që bëj dhe jam shumë mirënjohëse që jam në gjendje të ndjek pasionin tim për të jetuar. Duke qënë kështu, unë nuk i marr lehtë përgjegjësitë e mia. 

Me kontakto

  • Kërkoni Pronat

  • Na Kontaktoni

    • Rivendosni fjalëkalimin

    Krahasoni