klikoni për të mundësuar zmadhimin
po ngarkohet ...
Nuk gjetëm asnjë rezultat
Pamje Udhërrëfyesi Sateliti Hibride Terren Vendndodhja ime Ekran i plotë E para Tjetra
kërkim i avancuar
Rezultatet e kërkimit tuaj

Rreth meje

Alban Demirxhiu vjen pranë agjensisë MARSIAL, me një background të pasur eksperiencash në zhvillimet urbane dhe ndërtim! Ka mbaruar Studimet për Inxhinieri Ndërtimi, profili Konstruktor, dhe ka punuar për më shumë se 12 vjet si urbanist në rang qeverisje vendore. Eksperienca e tij gjen zbatim tek grupi ynë si konsulent në zhvillim, investim, vlerësim, projektim dhe ndërtim pronash. Ai është konstruktor dhe vlerësues i liçensuar!

Detajet e kontaktit

Me kontakto

  • Kërkoni Pronat

  • Na Kontaktoni

    • Rivendosni fjalëkalimin

    Krahasoni