kërkim i avancuar
Rezultatet e kërkimit tuaj

Rreth meje

Njohuritë, ndershmëria, integriteti dhe drejtësia e Silvanës kanë qenë tiparet më evidente gjatë karrierës së saj. Përveç kësaj, ajo zotëron një ndjenjë të mprehtë të klimës vendase të pasurive të patundshme, duke e lejuar atë të udhëzojë klientët e saj në blerjet e banesave kryesore, shtëpive të dyta dhe investimeve në prona. Njohuritë dhe aftësitë në fushën e projektimit dhe të ndërtimit e lejojnë të jetë gjithmonë një hap përpara kur bëhet fjalë për zhvillim dhe investim në Pronat e patundshme.

Ajo e kupton rëndësinë e ofrimit të një shërbimi me të vërtetë të personalizuar për klientët e saj, gjithmonë duke i vendosur nevojat e tyre para asaj dhe duke i kushtuar vëmendje të madhe çdo aspekti të transaksionit. Silvana e ka ndjerë prej kohësh që për të qëndruar konkurruese në tregun e sotëm të pasurive të patundshme, për një kohë të gjatë, është e domosdoshme të rritesh profesionalisht në ç’do aspekt, në ç’do moment. Ajo është optimiste për vitet në vazhdim.

Shikime Total: 102 , Shikime Sot 1 

Detajet e kontaktit

Skype:silva.gerveni

Me kontakto

Pronat e mia

krahaso

Shitet Apartament 3+1 Pallati Moxart, Qëndër...

1.700 Euro/m²
3
dhoma
2
tualete
137 m2
sipërfaqja
February 28, 2021
krahaso

Shitet Apartament 2+1 Pallati Moxart, Qëndër...

1.700 Euro/m²
2
dhoma
2
tualete
127 m2
sipërfaqja
February 28, 2021
krahaso

Apartament 2+1, Liqeni i Thatë, Farkë, Tiran...

1.350 euro/m2
2
dhoma
2
tualete
119 m2
sipërfaqja
February 25, 2021
krahaso

Shiten 2 Dyqane 35 m2 dhe 53.72 m2 tek Tiran...

1.100 euro/m2
1
tualete
35 m2
sipërfaqja
February 25, 2021
krahaso

Shitet 1000m2 truall ne vije te pare ne Dher...

550 euro/m2
1.000 m2
sipërfaqja
September 21, 2020
  • Kërkim i Avancuar

  • Regjistrohuni per te marre te rejat me te fundit nga MARSIAL

    Mund t'ju ndihmojmë më shumë nëse na tregoni per cfare jeni te interesuar!

Krahasoni