0 to 150.000.000

Other Features
Advanced Search

0 to 150.000.000

Other Features
Your search results

About Me

Njohuritë, ndershmëria, integriteti dhe drejtësia e Silvanës kanë qenë tiparet më evidente gjatë karrierës së saj. Përveç kësaj, ajo zotëron një ndjenjë të mprehtë të klimës vendase të pasurive të patundshme, duke e lejuar atë të udhëzojë klientët e saj në blerjet e banesave kryesore, shtëpive të dyta dhe investimeve në prona. Njohuritë dhe aftësitë në fushën e projektimit dhe të ndërtimit e lejojnë të jetë gjithmonë një hap përpara kur bëhet fjalë për zhvillim dhe investim në Pronat e patundshme.

Ajo e kupton rëndësinë e ofrimit të një shërbimi me të vërtetë të personalizuar për klientët e saj, gjithmonë duke i vendosur nevojat e tyre para asaj dhe duke i kushtuar vëmendje të madhe çdo aspekti të transaksionit. Silvana e ka ndjerë prej kohësh që për të qëndruar konkurruese në tregun e sotëm të pasurive të patundshme, për një kohë të gjatë, është e domosdoshme të rritesh profesionalisht në ç’do aspekt, në ç’do moment. Ajo është optimiste për vitet në vazhdim.

Contact Details

Skype: silva.gerveni

Contact Me

My Listings

compare

Shitet Apartament 2+1, 95 m2, Rezidenca VIND...

950 euro/m2
2
bedrooms
2
baths
95 m2
size
February 24, 2021
compare

Shitet Apartament 2+1, 100 m2, Rezidenca VIN...

950 euro/m2
2
bedrooms
2
baths
99 m2
size
February 24, 2021

Compare