click to enable zoom
duke kërkuar...
Nuk u gjet asnjë kërkim
Shiko Rrugëzimin Satelit Hibrid Terrenin Pozicioni Im Pamje e plotë Pas Para
Advanced Search
Your search results

Rreth Meje

Si të punosh me një blerës të ri, një pronë luksi, apo një investitor të vjetër, Kris krenohet me shërbimin e tij të pakrahasueshëm në evidentimin dhe zgjidhjen në mënyrën më të mirë të problemeve, diçka thelbësore kjo për të drejtuar klientin nëpër sfidat që shfaq tregu momental i pasurive të paluajshme. Fokusi i tij është tju shërbejë klientëve me ndershmëri, integritet dhe liri veprimi si nje agjent i përgjegjshëm dhe i besueshëm i përkushtuar ndaj arritjeve të përsosura.

 

Detajet e Kontaktit

Contact Me

Pronat e mia

krahaso
Shitet

Shitet 2000 m2 truall në Petrelë

100 euro/m2
Korrik 1, 2019
krahaso
Shitet

Shes truall per Agrobiznes

40 per m2
Korrik 1, 2019
krahaso
Shitet

Ambient Biznesi prane Pazarit Ri

800 euro
2
tualete
318 m2
sipërfaqe
Korrik 1, 2019
krahaso
Listim i ri

Shitet 3500 m2 Truall Golem

80 Euro/m2
3.500 m2
sipërfaqe
Mars 15, 2019

Krahaso