klikoni për të mundësuar zmadhimin
po ngarkohet ...
Nuk gjetëm asnjë rezultat
Pamje Udhërrëfyesi Sateliti Hibride Terren Vendndodhja ime Ekran i plotë E para Tjetra

0 te 150.000.000

Karakteristika te tjera
kërkim i avancuar

0 te 150.000.000

Karakteristika te tjera

Karakteristikat e listuara nëVorë

krahasoj

Shitet 4645m2 truall industrial ne Rrugen e ...

70 euro per m2
4.645 m2
madhësia
kris-gerveni
February 23, 2021
krahasoj

Okazion: Shitet 1030m2 truall per 20mije eur...

20.000 euro
1.030 m2
madhësia
February 8, 2021
krahasoj

Shitet 12000 truall dhe toke me 30 euro/m2 n...

30 euro per m2
12.000 m2
madhësia
February 8, 2021
krahasoj
Okazion

Shitet 1300 m2 toke ne Sharke, Vore per 20mi...

20.000 euro
1.300 m2
madhësia
November 23, 2020

Shitet 5738m2 Truall Industrial ne Rrugen Na...

950.000 euro
alba-gerveni
June 29, 2020

Krahasoni