fbpx
Të Gjitha Veprimet
Të Gjitha Llojet
Dhërmi
Të Gjitha Zonat
Të Gjitha Vendet/Shtetet

Pronat e listuara nëDhërmi

krahasoni

Okazion: Shitet 900m2 truall ne Bregdet, ne ...

Plazhi 110 euro/m2
900 m2
sipërfaqja
16 Nëntor, 2019
krahasoni

Shiten 2 hektare truall ne Drimade, Dhermi m...

80 euro per m2
20.000 m2
sipërfaqja
kris-gerveni
9 Mars, 2022
krahasoni

Shitet 1000m2 truall ne Drimade, Dhermi me 1...

110 euro per m2
1.000 m2
sipërfaqja
kris-gerveni
9 Mars, 2022
krahasoni

Shitet 7200m2 truall ne Dhermi me 130euro/m2

130 euro per m2
7.200 m2
sipërfaqja
kris-gerveni
9 Mars, 2022
krahasoni

Shitet 6000m2 truall ne Bregdet, Dhermi me 1...

120 euro per m2
6.000 m2
sipërfaqja
2 Korrik, 2021
krahasoni

Truall ne Dhermi per zhvillim (% dhe shitje)

110 euro/m2
2.200 m2
sipërfaqja
21 Shtator, 2020
krahasoni

Shitet 1000m2 truall ne vije te pare ne Dher...

550 euro/m2
1.000 m2
sipërfaqja
21 Shtator, 2020
kliko për të mundësuar zoom
duke u ngarkuar...
Ne nuk kemi gjetur ndonjë rezultat
View Udhërrëfyesi Satellite Hybrid Terreni Vendndodhja Ime Fullscreen Prev Tjetër

Krahasoni