fbpx
Kërkim i Avancuar
Rezultatet e kërkimit tuaj

Rreth Nesh

Marsial Real Estate është një agjensi në shërbim të plotë të pasurive të paluajtshme.

Prej më shumë se 15 vitesh, profesionistët tanë ofrojnë zgjidhje në përmbushjen e nevojave komplekse të kompanive dhe individëve me konsulencë dhe ndërmjetësim në të gjitha aspektet e transaksioneve dhe zhvillimit të pronave.

 

Ekipi ynë ka një përvojë solide me të gjitha transaksionet mbi me pasuritë e patundshme nga shit-blerja, qiramarrja, zhvillimi, marketimi, ndërtimi, rivlerësimi, projektimi, ndërtimi, shfrytëzimi dhe investimi. Konsulenca profesionale e ekspertëve tanë, ju mundëson klientëve tanë imazhin e plotë të tregut vendas, dhe jo vetëm, në mënyrë që të marrin vendime të mirë-informuara për pasurinë e tyre.

 

Vizioni ynë është të vazhdojmë të jemi udhëheqës në fushën e pasurive të patundshme duke ofruar zgjidhje inovative, konsulencë të përparuar dhe shërbime të personalizuara për klientët tanë, duke i ndihmuar ata të arrijnë sukses cilësor dhe të shpejtë, në transaksionet e tyre pronësore dhe të zhvillojnë pasurinë e tyre në mënyrë që të krijojnë vlerë afatgjatë për ta dhe për komunitetin.

  • Reset Password

  • Kerkim i Avancuar

  • Këmbe Monedhë

  • Shikime

    Loading

  • Newsletter

    Mund t'ju ndihmojmë më shumë nëse na tregoni per cfare jeni te interesuar!

Krahasoni