Mirësevini në MARSIAL
Agjensia Juaj e Pronave!
Agjensia Juaj e Pronave! MARSIAL
kërkim i avancuar
Rezultatet e kërkimit tuaj

LISTIMET E FUNDIT

krahaso

Shitet 5500 m2 Truall ne Jalë, Bregdeti Vlor...

110 Euro/m2
5.500 m2
sipërfaqja
May 28, 2021
krahaso

Shitet Apartament 2+1, Mara Garden City, Kam...

78.000 Euro
2
dhoma gjumi
2
tualete
123 m2
sipërfaqja
May 24, 2021
krahaso

Shitet 1800m2 Truall ne Borsh, Himare

150 euro/m2
1.800 m2
sipërfaqja
May 16, 2021

Agjensia juaj e Pronave: MARSIAL 

Pasurite e Paluajtshme qe disponojmë gjenden tashmë më lehtë në Web Faqen e agjensisë tonë.

Jemi Falas

Tashmë mund të regjistroheni falas në faqen tonë. Krijoni një llogari online tek Agjensia MARSIAL, dhe logohuni për të paraqitur pronat tuaja pranë agjensisë tonë. Pasi verifikoheni ju mund te silleni si agjent ose si perdorues i thjeshtë në këtë faqe. Pronat tuaja pasi postohen do të jenë subjekt i marketingut nëpërmjet faqes tona. Terma dhe Konditat do të diskutohen privatisht.

Jemi të Drejtëpërdrejtë

Pronat janë publikuar pas verifikimit dhe mbajmë përgjegjësi për rifreskimin dhe verifikimin e ç’do informacioni që të jetë sa më i qartë. Mundohemi t’ju vijmë në ndihmë me konsulencën dhe aftësitë tona në treg duke ju përmbajtur edhe sloganit tonë se çdo veprim i agjensisë do të jetë drejtpërdrejtë në interes të klientit.

Jemi të Shpejtë

Përshtatemi shpejt, Veprojmë shpejt, me vëmendjen e duhur ndaj detajeve dhe kujdesemi që çdo eksperiencë pranë agjensisë tonë të jetë një udhëtim premtues dhe i këndshëm nga të dyja palët.

Pronat më të fundit Për Shitje

krahaso

Shitet 5500 m2 Truall ne Jalë, Bregdeti Vlor...

110 Euro/m2
5.500 m2
sipërfaqja
May 28, 2021
krahaso

Shitet Apartament 2+1, Mara Garden City, Kam...

78.000 Euro
2
dhoma gjumi
2
tualete
123 m2
sipërfaqja
May 24, 2021
krahaso

Shitet 1800m2 Truall ne Borsh, Himare

150 euro/m2
1.800 m2
sipërfaqja
May 16, 2021
krahaso

Shitet Apartament 3+1 Pallati Moxart, Qëndër...

1.700 Euro/m²
3
dhoma gjumi
2
tualete
137 m2
sipërfaqja
February 28, 2021
krahaso

Shitet Apartament 2+1 Pallati Moxart, Qëndër...

1.700 Euro/m²
2
dhoma gjumi
2
tualete
127 m2
sipërfaqja
February 28, 2021
krahaso

Apartament 2+1, Liqeni i Thatë, Farkë, Tiran...

1.350 euro/m2
2
dhoma gjumi
2
tualete
119 m2
sipërfaqja
February 25, 2021
krahaso

Shitet Apartament 2+1, 100 m2, Rezidenca VIN...

950 euro/m2
2
dhoma gjumi
2
tualete
99 m2
sipërfaqja
February 24, 2021
krahaso

Shitet apartament 2+1 prane Harri Fultz per ...

60.000 euro
2
dhoma gjumi
1
tualete
60 m2
sipërfaqja
July 9, 2021

Pronat më të fundit Me Qira

Jepet me qira nje apartament i ri 2+1 ne AST...

35.000 leke te reja/muaj
kris-gerveni
July 9, 2021
krahaso

Jepet me qira 800m2 Kapanon ne Autostrade, D...

2.000 euro/muaj
3
tualete
800 m2
sipërfaqja
March 15, 2021
krahaso

Jepet me qira vile tre katshe tek 21-shi me ...

850 euro/muaj
3
dhoma gjumi
2
tualete
220 m2
sipërfaqja
February 28, 2021
krahaso

Jepet me qira 250m2 ambient biznesi prane PE...

500 euro/muaj
250 m2
sipërfaqja
kris-gerveni
January 25, 2021
krahaso

Jepet me qira 230m2 ambient biznesi prane Mi...

1.500 euro/muaj
2
tualete
230 m2
sipërfaqja
kris-gerveni
January 23, 2021
krahaso

Jepet me qira apartament 142m2 (1+1) tek Amb...

1.200 euro ne muaj
1
dhoma gjumi
1
tualete
142 m2
sipërfaqja
February 28, 2020
krahaso

Jepet me qira apartament 1+1 tek Fusha e Avi...

27.000 leke/muaj
1
dhoma gjumi
1
tualete
75 m2
sipërfaqja
February 7, 2020

Lista e pronave Sipas Qyteteve

Tiranë

87 Pronat

Saranda

1 Pronat

Durrës

9 Pronat

Korça

2 Pronat

Lushnjë

6 Pronat

Vlorë

8 Pronat

Agjentët  tanë

Alban Demirxhiu
Inxhinier / Vlerësues / Konsulent Pronash
Konsulent Pronash dhe Investimesh
Themeluese / Arkitekte

Krahasoni