fbpx
Rezultatet e kërkimit tuaj

Rreth meje

Pershendetje! Unë jam Kristaqi, një Kundëradmiral në pension që ka kaluar në sferën e Pasurive të Paluajtshme. Me një jetë të tërë duke përmirësuar aftësitë e mia të rrjetëzimit, komandimit, lidershipit dhe të të menduarit strategjik në det të hapur, tani po i aplikoj ato talente në botën e pronave.

Gjatë gjithë karrierës sime ushtarake, unë pata privilegjin të drejtoja ekipe të ndryshme në situata me presion të lartë, duke nxitur një mjedis bashkëpunimi dhe duke arritur sukses në mision. Këto përvoja më kanë pajisur me aftësi të jashtëzakonshme drejtuese, një aftësi të mprehtë për të lundruar sfidat komplekse që vënë theksin në rëndësinë e komunikimit efektiv.

Duke u mbështetur në pasionin tim për shahun, një lojë që kërkon strategji, largpamësi dhe vendimmarrje të llogaritur, unë zbatoj të njëjtat parime në botën e pasurive të paluajtshme. Ashtu si në një lojë shahu, unë analizoj tregun, vlerësoj rrezikun dhe mundësitë dhe zhvilloj plane strategjike për të maksimizuar potencialin e investimit. Pavarësisht nëse është blerja, shitja ose investimi në prona, unë i qasem çdo transaksioni me një vëmendje të përpiktë ndaj detajeve dhe një fokus në suksesin afatgjatë.

Rrjeti im i gjerë i njohjeve, i kultivuar gjatë viteve të shërbimit aktiv, është një aset i vlefshëm në industrinë e pasurive të paluajtshme. Përdorimi i lidhjeve të mia më lejon të krijoj marrëdhënie të forta me lojtarët kryesorë, të identifikoj mundësitë jashtë tregut dhe t’u siguroj klientëve të mi një avantazh konkurrues. Duke shfrytëzuar rrjetin tim, unë mund të sjell një perspektivë të freskët dhe inovative për çdo përpjekje për pasuri të paluajtshme.

I nxitur nga një entuziazëm i vërtetë për ndikimin e prekshëm që pasuritë e paluajtshme kanë në komunitete, unë përpiqem të bëj një ndryshim pozitiv në jetën e atyre që u shërbej. Pavarësisht nëse ndihmojmë individët të gjejnë shtëpinë e tyre të ëndrrave ose mbështesim bizneset në realizimin e ambicieve të tyre tregtare, unë i qasem çdo mundësie me një përkushtim për të nxitur suksesin afatgjatë.

Si një Kundër-Admiral në pension, unë e kuptoj rëndësinë e përshtatjes, fleksibilitetit dhe mësimit të vazhdueshëm. Unë përqafoj teknologjitë e reja dhe tendencat e industrisë brenda sferës së pasurive të paluajtshme për të qëndruar një hap përpara dhe për t’u ofruar klientëve të mi këshillat më të informuara. Për më tepër, vazhdoj të përmirësoj aftësitë e mia përmes zhvillimit profesional dhe edukimit, duke kërkuar vazhdimisht mënyra për t’u përmirësuar dhe për të ofruar shërbimin më të lartë.

Nëse jeni duke kërkuar një profesionist të pasurive të paluajtshme që kombinon aftësitë dinamike të lidershipit të një Kundër-Admirali në pension me një pasion për shahun, mezi pres të bashkëpunoj me ju. Së bashku, ne mund të lundrojmë në peizazhin gjithnjë e në ndryshim të tregut të pasurive të paluajtshme dhe të arrijmë qëllimet tuaja me saktësi strategjike. Le të bëjmë lëvizjet e duhura dhe të gjejmë sukses në përpjekjet tuaja për pasuri të paluajtshme.

Greetings!

I am Kris, a retired Rear Admiral who has transitioned into the realm of real estate. With a lifetime of honing my networking, leadership, and strategic thinking skills on the high seas, I am now applying those talents to the world of property.

Throughout my military career, I had the privilege of leading diverse teams in high-pressure situations, fostering a collaborative environment, and achieving mission success. These experiences have equipped me with exceptional leadership skills, a keen ability to navigate complex challenges, and an innate understanding of the importance of effective communication.

Building on my passion for chess, a game that demands strategy, foresight, and calculated decision-making, I apply these same principles to the world of real estate. Just as in a game of chess, I analyze the market, assess risk and opportunity, and develop strategic plans to maximize investment potential. Whether it’s buying, selling, or investing in properties, I approach each transaction with a meticulous attention to detail and a focus on long-term success.

My extensive network, cultivated over years of active service, is a valuable asset in the real estate industry. Leveraging my connections allows me to forge strong relationships with key players, identify off-market opportunities, and provide my clients with a competitive advantage. By utilizing my network, I can bring a fresh and innovative perspective to any real estate endeavor.

Driven by a genuine enthusiasm for the tangible impact that real estate has on communities, I strive to make a positive difference in the lives of those I serve. Whether it’s helping individuals find their dream home or supporting businesses in realizing their commercial ambitions, I approach each opportunity with a dedication to fostering long-lasting success.

As a retired Rear Admiral, I understand the importance of adaptability, resilience, and continuous learning. I embrace new technologies and industry trends within the real estate sphere to stay ahead of the curve and provide my clients with the most informed advice. Additionally, I continue to enhance my skills through professional development and education, constantly seeking ways to improve and offer the highest level of service.

If you are seeking a real estate professional who combines the dynamic leadership skills of a retired Rear Admiral with a passion for chess, I look forward to collaborating with you. Together, we can navigate the ever-changing landscape of the real estate market and achieve your goals with strategic precision. Let’s make the right moves and find success in your real estate endeavors.

Loading

Detajet e Kontaktit

Skype:kris.gerveni1
Në faqen e internetit: www.marsial.com.al

Më Kontaktoni

  Listimet e Mia

  krahasoni

  Jepet me qira apartament 3+1 tek Liqeni That...

  500 euro/muaj
  3
  dhoma gjumi
  2
  banjo
  130 m2
  Sipërfaqja
  16 Janar, 2023
  krahasoni

  Shitet Apartament 2+1, 110m2, Ali Demi, Tira...

  110.000 Euro
  2
  dhoma gjumi
  1
  banjo
  87 m2
  Sipërfaqja
  30 Gusht, 2022
  krahasoni

  Shitet Apartament 1+1, 68m2, Kompleks Vilash...

  Duke filluar nga... 2.500 Euro / m2
  1
  dhoma gjumi
  1
  banjo
  68 m2
  Sipërfaqja
  30 Gusht, 2022
  krahasoni

  Jepet me qira kati trete i nje vile prane Qy...

  800 euro/muaj
  5
  dhoma gjumi
  167 m2
  Sipërfaqja
  19 Gusht, 2022
  krahasoni

  Shitet vile trekatshe ne Prush, Tirane per 1...

  190.000 euro
  12
  dhoma gjumi
  388 m2
  Sipërfaqja
  4 Gusht, 2022
  krahasoni

  Shitet Ambient Biznesi ne Bregdet, Sarande

  850.000 Euro
  348 m2
  Sipërfaqja
  26 Korrik, 2022
  krahasoni

  Shitet apartament 2+1 tek Kthesa e Kamzes, T...

  63.000 Euro
  1
  dhoma gjumi
  79 m2
  Sipërfaqja
  26 Korrik, 2022
  krahasoni

  Shitet Ambient Biznesi ne bregdet, Sarande

  850.000 euro
  378 m2
  Sipërfaqja
  9 Korrik, 2022
  • Reset Password

  • Kerkim i Avancuar

  • Këmbe Monedhë

  • Shikime

   Loading

  • Newsletter

   Mund t'ju ndihmojmë më shumë nëse na tregoni per cfare jeni te interesuar!

  Krahasoni