fbpx
Të Gjitha Veprimet
Të Gjitha Llojet
Të Gjitha Qytetet
Blloku
Të Gjitha Vendet/Shtetet

Pronat e listuara nëBlloku

krahasoni

Shitet Ambient Tregtar dhe Biznes i suksessh...

350.000 Euro
1
tualete
103 m2
sipërfaqja
Shtator 7, 2021
krahasoni

Shitet 390m2 Ambient Biznesi ne Bllok, Tiran...

2.000.000 euro
390 m2
sipërfaqja
Shkurt 1, 2022
krahasoni

Jepet me qira 390m2 Ambient Biznesi ne BLLOK...

5.000 euro/muaj
390 m2
sipërfaqja
Shkurt 1, 2022
kliko për të mundësuar zoom
duke u ngarkuar...
Ne nuk kemi gjetur ndonjë rezultat
View Udhërrëfyesi Satellite Hybrid Terreni Vendndodhja Ime Fullscreen Prev Tjetër

Krahasoni