fbpx
kliko për të mundësuar zoom
duke u ngarkuar...
Ne nuk kemi gjetur ndonjë rezultat
View Udhërrëfyesi Satellite Hybrid Terreni Vendndodhja Ime Fullscreen Prev Tjetër
Kërkim I Avancuar
Rezultatet e kërkimit tuaj

Arkivat e Blogut

Alban Demirxhiu

Alban Demirxhiu

Alban Demirxhiu vjen pranë agjensisë MARSIAL, me një background të pasur eksperiencash në zhvillimet urbane dhe ndërtim! Ka mbaruar Studimet për Inxhinieri Ndërtimi, profili Konstruktor, dhe ka punuar [më shumë]
nga Silvana Demirxhiu
Pri 01, 2021

Silvana Demirxhiu

Njohuritë, ndershmëria, integriteti dhe drejtësia e Silvanës kanë qenë tiparet më evidente gjatë karrierës së saj. Përveç kësaj, ajo zotëron një ndjenjë të mprehtë të klimës vendase të pasurive të pat [më shumë]
nga Silvana Demirxhiu
Pri 17, 2019

Alba Gerveni

Unë jam një agjente shumë e motivuar, e vendosur dhe e dhënë pas proçesit të çdo transaksioni, shitje apo qira, nga fillimi në fund. Për më tepër, unë mundohem të bëj gjithçka që është e mundur për t& [më shumë]
nga Silvana Demirxhiu
Qer 04, 2018
Kristaq Gerveni

Kris Gerveni

Pavarësisht nëse është duke punuar me një blerës të ri, apo me një investitor me përvojë, Kristaqi dallohet për përkushtimin e tij të pashembullt në arritjen e synimeve dhe zotëron ​​një aftësi të pas [më shumë]
nga Silvana Demirxhiu
Maj 26, 2014
  • Ndryshoni Passwordin

  • Kerkim i Avancuar

  • Exchange

  • Shikime

    Shikime Total: 2,112 , Shikime Sot 12 

Krahasoni